Bienvenue à Westkust Schilder – & Renovatiewerken – Toutes les modifications et travaux de rénovation

Envisagez-vous de rénover? Voulez-vous rénover? Vous cherchez un bon partenaire pour votre projet de rénovation?

Votre maison est désuète, vous avez un appartement à rénover? Votre salle de bain ou votre cuisine a-t-elle besoin d'être rénovée? Rafraîchissez De Gevel ou votre intérieur avec une nouvelle couleur ou un nouveau revêtement de façade. Votre famille s'agrandit et vous avez besoin de plus d'espace de vie. Vous pensez à une extension ou à l'ameublement d'un grenier? Votre souhait est le point de départ le plus important pour l'établissement d'un devis sans engagement. Les travaux de rénovation de la côte ouest peuvent vous aider à réaliser vos projets.

Entreprise de rénovation pour des modifications et des travaux de rénovation

Hoe vind je een goede aannemer?

De kogel is door de kerk, je gaat starten met de verbouwing van je huis. Eenmaal u beslist om te bouwen of te verbouwen, moet u op zoek naar een bekwame en betrouwbare aannemer. De juiste keuze van de partner om samen met jou de verbouwingswerken te realiseren, kan je enorm veel verbouwstress besparen.

Westkust Renovatiewerken is een renovatiebedrijf uit de regio ‘Westkust’ met enkele super gemotiveerde medewerkers. Wij zijn gevestigd in De Panne en vooral actief in de regio Westkust, De Panne, Koksijde, Oostduinkerke, Nieuwpoort, Middelkerke, Oostende, Veurne,… Hebt u plannen om te verbouwen of renoveren, voor de inrichting van uw interieur, keuken, badkamer of zolder? Wilt u gaan bouwen, verbouwen of renoveren? Dan bent u bij ons aan het goede adres – Westkust Renovatiewerken – slechts één aanspreekpunt voor uw volledige project. Westkust renovatiewerken maakt graag een gedetailleerde offerte op maat. Contacteer ons en vraag naar uw vrijblijvende prijsofferte!

Badkamer renoveren?

Badkamer renovatie westkust renovatiewerken

Een aannemer – een aanspreekpunt

Wij bieden totaaloplossingen op maat van afbraak tot detailafwerking.

Met onze ruime ervaring bieden wij professionele oplossingen m.b.t. de verbouwing van bestaande woningen en binnenrenovaties.
Zo hebben onze klanten slechts 1 aanspreekpunt waar ze terecht kunnen voor een vlotte communicatie. Misverstanden, problemen met bouwvakkers en tijdsverlies m.b.t. uitvoering van de werken wordt op deze manier tot een minimum herleid. Tevens kunnen bouwheren alle vorderingen makkelijk op de voet volgen. Dus geen zever van : “We hebben het dak niet kunnen doen want aannemer A was nog niet klaar met de goten, en de volgende keer dat we kunnen , is binnen 6 maanden”. Of “Ik weet dat die twee stukken niet aansluiten, maar dat is aannemer B zijn schuld”. Als klant heeft u slechts één aanspreekpunt en daarmee staat u dichter dan ooit bij de verantwoordelijke voor de uitvoering van de werken.

Bent u op zoek naar een ervaren aannemer? Een aanbouw of bijbouw laten realiseren aan betaalbare prijs? Met de juiste aannemer is het mogelijk! Westkust renovatiewerken realiseert diverse aanbouwen zoals bvb bijkeukens, badkamers, garages… Aannemer renovatiewerken Elsa Bouw verzorgt elke totaalrenovatie tot in de kleinste details van plintwerk tot dakpan! Onze vakmanen verzorgen renovatiewerk en verbouwingen aan betaalbare prijzen.

Keuken renovatie

Eenoveren en verbouwen

Renovatie of verbouwing in het vooruitzicht?

Wij realiseren allerlei renovatiewerken aan woningen, winkels, appartementen,  hotels, kantoren, enz… Maar ook een aanbouw/nieuwbouw behoort tot onze mogelijkheden.

Steeds gaan we op zoek naar de best passende materialen en passen wij ons volledig aan aan uw budget bij het opstellen van een vrijblijvende offerte.


Maar wat kost nu zo’n renovatie?

De vraag die bij iedereen onmiddellijk te horen valt…

Voor meer info: Hoeveel kost het om uw huis te verbouwen of renoveren?
of  Handige tips over bouwen, verbouwen of renoveren

Westkust Renovatiewerken voert projecten uit voor zowel grote als kleine budgetten. Als familiebedrijf zijn we niet met één merk getrouwd. De klant kan uit diverse merken kiezen, volledig naar zijn smaak en comfort. Als renovatiespecialist bieden we U professionele oplossingen aan voor elke opdracht. Enkele goede redenen om niet te wachten met verbouwen. Westkust Renovatiewerken realiseert het renovatieproject van jouw dromen.

 • Verhoog je wooncomfort
 • Bespaar op je energiefactuur
 • Kies voor een vaste contractprijs
 • Geniet van een totaalaanpak zonder zorgen
 • Bouw aan jouw toekomst
 • Voel je nog meer thuis!
 • Verhoog de waarde van je woning
 • Spreid makkelijk de kosten
 • Maak woning klaar voor je oude dag
 • Minder onderhoud

Wacht niet langer en contacteer ons voor de realisatie van uw project!

Totaalrenovatie?

Keuken renovatie

Eoe pakt u dat aan?

Bespaar uzelf heel wat kopzorgen en vertrouw uw totaalrenovatie toe aan één gespecialiseerde aannemer die alles coördineert en opvolgt.

Wij stellen samen met u een minutieus draaiboek op voor een verbouwing of renovatie. Met regelmatige werfbezoeken volgen wij de werken nauwkeurig op. Zeker bij een totale renovatie zorgt de vakkundige aanpak van een aannemer voor een stijlvolle afwerking en absolute meerwaarde.

Een volledige renovatie van A tot Z, of voor een deelwerk vindt u bij ons een oplossing. Westkust Renovatiewerken is de specialist voor al uw renovatiewerken in de regio Westkust. Met één enkele muisklik kunt u een globale offerte opvragen voor al uw renovatiewerken. Met Westkust Renovatiewerken bent u zeker dat uw verbouw- of renovatieplannen volgens de regels van de kunst worden uitgevoerd door gecertificeerde vaklui.

Als renovatiespecialist bieden we U professionele oplossingen aan voor elk project. Zoekt u een aannemer met ruime ervaring en expertise in het uitbreiden van bestaande woningen? Bij ons bent u alvast aan het juiste adres. Westkust Renovatiewerken is een renovatiebedrijf gespecialiseerd in totaalrenovaties van badkamers, keukens en interieurs van woningen.

WESTKUST SCHILDER- & RENOVATIEWERKEN IS DE IDEALE PARTNER, OMDAT WIJ:

01

u kwaliteit tegen een eerlijke prijs bieden

02

u een interessant en totaalconcept bieden

03

met gekwalificeerde en goed opgeleide medewerkers werken

04

onze uitgebreide en diepgaande kennis in al uw renovatiewerkzaamheden integreren.

Mijn interieur renoveren…

Tuin & Terras…

Uw buitenomgeving opnieuw aanleggen?

Westkust Renovatiewerken kan u ook helpen met het aanleggen van uw tuin en buitenomgeving. Renoveren is in de meeste gevallen de eerste fase, genieten komt daarna. Ook op mooie zomeravonden zorgen wij dat u zich thuis voelt in uw vertrouwde buitenomgeving. Wij leggen opritten & terrassen aan, maar zorgen ook voor sfeer met een terras overkapping of een mooi aangelegde groene tuin. Hebt u tuinplannen? Contacteer ons vrijblijvend voor een prijsofferte op maat.

Buitenomgeving, Carport, Terrasoverkapping
Logo

Westkust Renovatiewerken

VN Projects bv
Hoge Duinenlaan 9a
8660 De Panne
BTW BE0760.611.528

Wij zijn actief in de regio’s: De Panne, Veurne, Koksijde, Sint Idesbald, Oostduinkerke, Nieuwpoort, Middelkerke, Oostende, Knokke,…

West- en Oost Vlaanderen – Westkust

Navigatie

 • Mogelijkheden
 • Brandschade?
 • Realisaties
 • Diensten
 • Links
 • Premies
 • Voor & na

Contact